Tražite informaciju iz privrede – na pravom ste mjestu

Paket Tender obuhvata sve objavljene tendere, javne nabavke, dodjele ugovora, javne pozive, odluke o pokretanju, licitacije, stečajeve/likvidacije, planove nabavki i slične informacije sa područja Bosne i Hercegovine.

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

Telefunken TM500 COSI - idealan za korisnike treće životne dobi

Izvor: eKapija.ba, 17.09.2014.

Preglednost, sigurnost i jednostavnost korištenja kod ovog telefona su dovedeni do perfekcije. Na prostranoj tastaturi sa pozadinskim svjetlom i velikim tipkama, obavljanje poziva i pisanje poruka neće predstavljati problem ni najstarijim korisnicima sa oslabljenim vidom. Njima je posebno prilagođena dostupnost S.O.S. pozivima, uočljivi sat, planer i kalendar, te funkcije snimanja glasovnih poruka i glasan laudspeaker. Digitalnoj kameri se pristupa lako, a kompatibilnost sa slušnim aparatima i GPS lokator dodatne su funkcije koje čine ovaj telefon idealnim izborom za korisnike najstarije životne dobi. TM500 COSI jedan je od najpopularnijih telefona Telefunken kompanije, i pravi primjer zašto su njeni proizvodi sinonim jednostavne upotrebe.

Detaljne specifikacije telefona:

MREŽA

2G Mreža – 900/1800 MHz

3G Mreža – nema

DIMENZIJE

Debljina – 15 mm

EKRAN

Tip ekrana – TFT 240 x 320 px (2.40″)

Veličina ekrana – 2,4“, 240×320 px

MEMORIJA

Kartice – microSD, microSDHC (do 32 GB)

Ugrađena memorija – 4 GB

RAM memorija – 512 MB RAM

DATA

GPRS  – Da

Bluetooth –  Da

USB – microUSB

KAMERA

Primarna kamera – 0.3 M Pixela

Video – Da

Blic – Ne

BATERIJA

Baterija – Li-Ion 1200 mAh

Vrijeme trajanja u razgovoru – do 10 sati

Vrijeme trajanja u mirovanju – do 140 sati

OSTALO

Ostalo – Velika tastatura, veliki znakovi, SMS/MMS, WAP, 500 kontakata (8 sa slikom), sat, alarm, zvučnik, kalendar, kalkulator, FM radio, mp3 audio/video player, diktafon, dugme za hitni poziv, GPS lokator, kompatibilan sa uređajem za poboljšanje sluha, baterija=svjetiljka. Isporučuje se u crnoj ili crvenoj boji.

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: